Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Jouw verhuurvloot samenstellen


In het kennismakingsgesprek bespreken we samen jouw specifieke wensen en behoeftes. Welk type fietsen passen het beste bij jouw organisatie en locatie? Hoeveel fietsen zijn er nodig om aan de vraag van jouw gasten te voldoen? Op basis van dit gesprek stellen we samen jouw verhuurvloot op. Vervolgens plaatsen wij de geselecteerde fietsen bij jou op locatie. Wij zorgen voor alles, van het transport tot de installatie, zodat de fietsen klaarstaan voor gebruik zodra jouw gasten arriveren.


Reserveringen en betalingen

Eenvoudig aan de balie en online te reserverenBij CycleShare streven we ernaar om het verhuurproces van fietsen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor zowel onze partners als hun gasten. Ons online reserveringssysteem is daarin het kloppende hart, ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid en operationele efficiëntie te verhogen. Ontdek hoe dit systeem het verhuren van fietsen bij jou kan vereenvoudigen.

Deel van de opbrengst

Eerlijke verdeling van de inkomsten


Elke verhuurtransactie levert inkomsten op, waarvan een deel naar jou gaat en een deel naar ons om de operationele kosten te dekken. De opbrengstdeling is transparant en eerlijk. Dit betekent dat jij per verhuurde fiets een gedeelte van de omzet krijgt, dus hoe meer fietsen jij verhuurt hoe meer omzet jij genereert. Ons doel is om een win-win situatie te creëren, waarbij jouw succes ons succes is. We werken samen aan een partnerschap dat zowel rendabel als efficiënt is.

Onderhoud van de fietsen

Zorgeloos onderhoud, het hele jaar door


Onderhoud is essentieel voor het leveren van een betrouwbare service, maar maak je geen zorgen, dat nemen wij voor onze rekening. Tijdens het laag-seizoen komen onze monteurs langs voor preventief onderhoud om te verzekeren dat alle fietsen in topconditie zijn. Mocht er toch een fiets kapot gaan, dan is een simpel telefoontje of een e-mail naar ons voldoende. Wij zorgen dan dat de fiets snel gerepareerd of omgewisseld wordt. Ons team staat altijd klaar om te helpen, zodat geen enkele mechanische storing jullie service onderbreekt.

Het resultaat

Verhoog je gasttevredenheid zonder extra inspanning


Het resultaat van ons samenwerkingsmodel is duidelijk: verhoogde gasttevredenheid en een rijkere gastervaring. Door fietsverhuur aan te bieden, geef je gasten de vrijheid om de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen. Dit alles zonder dat het jou extra werk kost. Je plukt de vruchten van een lucratieve fietsverhuur terwijl wij de lasten dragen. Met CycleShare heb je wel de baten maar niet de lasten van fietsverhuur, waardoor je onderneming kan groeien en bloeien terwijl je gasten genieten van hun vrijheid op twee wielen.