Fietsvoordeelshop.nl neemt CycleShare over

Publicatie datum

19-01-2022
Fietsvoordeelshop.nl heeft het fietsverhuurbedrijf CycleShare overgenomen. Deze overname past in de lijn met hun missie om ‘Heel Nederland lekker te laten fietsen’ en om de verdere groei en diversiteiten aan activiteiten te laten groeien.

CycleShare is een fietsverhuurbedrijf dat is gevestigd in Zoetermeer. Hun klanten zijn met name vakantieparken en hotels in het binnen- en buitenland. CycleShare faciliteert de fietsverhuur op locaties voor klanten, neemt alle zorgen over en biedt ze een uniek software platform. “In de combinatie met Fietsvoordeelshop.nl kunnen we altijd de nieuwste modellen leveren en natuurlijk zorgen dat de fietsen in topconditie blijven voor de klanten. Daarnaast breiden we met de overname van CycleShare als organisatie onze diensten richting de zakelijke markt verder uit. En we kunnen wij de mensen die een fiets laagdrempelig kennis laten maken met onze fietsen,” aldus Mark Vriend, CEO Fietsvoordeelshop.nl.

De overname past in de groeiambitie van beide bedrijven.” Zo krijgt de fietsverhuurder de mogelijkheid om verder te groeien onder de vleugels van Fietsvoordeelshop.nl en JUIZZ. Dankzij deze aankoop kunnen we beter inspelen op de veranderingen in de fietsenmarkt,” vervolgt Vriend, die aangeeft aan dat ze samen met CycleShare en de partners verder willen groeien. “Samen kunnen we werken aan een duurzame relatie en beter inspelen op veranderingen in beide markten. We werken momenteel al hard aan nieuwe proposities die goed zijn voor het bedrijf en haar klanten. Daarnaast zullen we onze krachten gaan bundelen om ook hier weer de klant en onze partners beter van dienst te kunnen zijn,” laat Vriend weten.


CycleShare directeur Rob Calis, die in 2017 is begonnen bij het bedrijf, blijft na de verkoop van het bedrijf via een externe aandeelhouder actief in dezelfde functie verbonden.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.