Molecaten en CycleShare verlengen hun samenwerking

Publicatie datum

05-02-2019
Supertrots zijn we bij CycleShare dat we onze samenwerking met Molecaten hebben verlengd met vier jaar. Komend voorjaar gaan we alle huidige fietsen, e-bikes, skelters en bolderkarren op 16 parken vervangen voor gloednieuwe items.

De nieuwe unisex fietsen worden geheel in de huisstijl van Molecaten geleverd. Voor de herkenbaarheid worden alle overige items voorzien van het Molecaten beeldmerk.
Door het toepassen van de huisstijl worden alle verhuur items onderdeel van de Molecaten identiteit. Het versterkt de merkwaarde van Molecaten en de herkenbaarheid voor haar gasten.

De Molecaten parken kunnen de verhuur en toekomstige reserveringen registreren in het online verhuurplatform, CycleWare, van CycleShare. In het overzichtelijke dashboard van CycleWare kan elke medewerker in één oogopslag de beschikbaarheid per item zien. Eventuele defecten aan de fietsen worden in CycleWare geregistreerd. De defecten worden door de technische dienst van Molecaten of de servicedienst van CycleShare verholpen. Middels periodiek onderhoud garandeert CycleShare gedurende de gehele looptijd van de overeenkomst veilige en betrouwbare verhuuritems.

De nieuwe overeenkomst is maandag 4 februari 2019 ondertekend door Luke Slager directeur Molecaten en Rob Calis directeur Cycleshare.


Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.