Vacature Fietsenmaker: Word jij onze nieuwe collega?

Publicatie datum

20-09-2021
Wij zoeken… Het liefst een volleerd en ervaren fietsenmaker die het leuk vindt om zelfstandig te werken door heel Nederland. Je repareert alle voorkomende defecten aan de huurfietsen bij onze klanten door heel Nederland en soms in Duitsland, België of Denemarken. Op basis van de weekplanning maak je zelf je eigen dag planning. Via ons eigen online serviceprogramma informeer jij de locaties over jouw servicebezoek. Op locatie ben jij ons visitekaartje. Jij bent daarom altijd vriendelijk en behulpzaam naar onze klanten en haar gasten.


Kom jij bij ons werken?

Wat doen we bij CycleShare…

Wij delen fietsen! Dat doen we met bedrijven, overheden en heel veel leisure locaties. Wij kopen de fietsen en plaatsen die op een vaste locatie. Vanuit daar worden ze gedeeld met collega’s of gehuurd door gasten. Mochten ze kapot gaan, dan zorgen wij ervoor dat we ze ter plekke weer repareren. Je kan onze fietsen onder andere vinden bij Landal Greenparks, Van der Valk hotels, Molecaten Parken en nog veel meer locaties.

Wij, Rob-Marjolein-Fred-Robin-Patrick-Vicky-Mark-Stefan en natuurlijk Ronald, doen alles als team waarin niemand meer of minder is dan de ander. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar we helpen elkaar altijd als dat nodig is. Ook als het daardoor iets later wordt dat we naar huis gaan.

Wij zoeken…

Het liefst een volleerd en ervaren fietsenmaker die het leuk vindt om zelfstandig te werken door heel Nederland. Je repareert alle voorkomende defecten aan de huurfietsen bij onze klanten door heel Nederland en soms in Duitsland, België of Denemarken. Op basis van de weekplanning maak je zelf je eigen dag planning. Via ons eigen online serviceprogramma informeer jij de locaties over jouw servicebezoek. Op locatie ben jij ons visitekaartje. Jij bent daarom altijd vriendelijk en behulpzaam naar onze klanten en haar gasten.

De functie is voor 40 uur in de week. We hebben echter geen vaste werktijden. Jij mag zelf bepalen hoe laat je start en stopt. In ruil daarvoor vragen wij flexibiliteit als we die een keer nodig hebben voor een spoedklus aan het eind van de middag. Op basis van een vast rooster draai je mee in de weekend storingsdiensten tegen een additionele vergoeding.

Ben jij nog niet die volleerde ervaren fietsenmaker, maar wil je dat wel heel graag worden!? Ook dan horen we graag van je. Het belangrijkste is dat je handig bent, het leuk vindt om zelfstandig te sleutelen en open staat om nieuwe dingen te leren.

Wat geven wij daarvoor terug…

Natuurlijk worden wij de leukste collega’s waar je ooit mee hebt samengewerkt!!! Daarnaast betalen we een salaris waar jij gelukkig van wordt, krijg je veel vrijheid met de daarbij behorende (eigen) verantwoordelijkheid. Je krijgt de beschikking over een service bus, laptop, Ipad, mobiele telefoon en een complete set gereedschap waar je van gaat watertanden!

Interesse…

Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij graag bij ons komt werken. Dat kan via mail (rob@cycleshare.nl), telefoon (088-4081111), facebook, Instagram, LinkedIn, Indeed, postduiven.. echt op alle mogelijke manieren mag je het ons laten weten.

Geen acquisitie gewenst

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.