Word jij onze nieuwe collega? *vervuld*

Publicatie datum

02-11-2020
Wij zijn op zoek naar een nieuw visitekaartje voor onze organisatie! Iemand die kan organiseren, plannen en zichzelf verder wil ontwikkelen! Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel de hele beschrijving van deze veelzijdige functie!

Wat doen we bij Cycleshare?
Wij delen fietsen! Dat doen we met bedrijven, overheden en heel veel leisure locaties. Wij kopen de fietsen en plaatsen die op een vaste locatie. Vanuit daar worden ze gedeeld met collega’s of gehuurd door gasten. Mochten ze kapot gaan, dan zorgen wij ervoor dat we ze ter plaatse weer repareren. Je kan onze fietsen onder andere vinden bij Landal Greenparks, Van der Valk hotels, Molecaten Parken en nog veel meer locaties.
Wij, Rob-Marjolein-Fred-Mark-Robin-Patrick-Vicky-Marcel-Ronald, doen alles als team waarin niemand meer of minder is dan de ander. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar we helpen elkaar als dat nodig is. Ook als we daardoor iets later naar huis gaan.

Wij zoeken
Een enthousiaste persoonlijkheid, een visitekaartje voor onze organisatie. Jij bent de gene die onze klanten (zowel telefonisch als per email) te woord staat. Je denkt oplossingsgericht en probeert op alle mogelijke manieren, de fietsen zo rendabel mogelijk in te zetten bij onze locaties.

Wanneer er reparaties gedaan moeten worden, zorg jij dat de (externe) monteurs op pad kunnen. Daarnaast verzorg je de interne planning, zodat alle fietsen in de werkplaats op tijd uitgeleverd kunnen worden. Hierbij help jij met de administratieve afhandeling.

Daarnaast hechten we veel waarde aan het onderhouden van onze (klant)relaties. Het bezoeken van locaties is dan ook iets wat, incidenteel, binnen jouw werkzaamheden zal vallen. Kom je onderweg langs een locatie, waar nog iets afgeleverd moet worden? Dan rij je daar natuurlijk meteen even langs. Het is daarom handig als je in het bezit bent van een rijbewijs.

Tevens denk je mee over kansen en mogelijkheden binnen de markt en het assortiment en pakt mogelijkheden actief op. Je hebt hierin alle vrijheid!
Het betreft een functie waarin geen dag hetzelfde is. Je zal voornamelijk op kantoor werkzaam zijn, maar dit zal afgewisseld worden met dagen buiten kantoor en overige werkzaamheden.
We zoeken iemand die 24 uur per week (3 werkdagen) beschikbaar is.

Wat geven wij daarvoor terug?
Natuurlijk worden wij de leukste collega’s waar je ooit mee hebt samengewerkt! Daarnaast betalen we een salaris waar jij gelukkig van wordt, krijg je veel vrijheid met de daarbij behorende (eigen)verantwoordelijkheid. We geven meer dan voldoende vakantiedagen, zodat je uit kan rusten van het harde werken. En als je op fietsafstand van Zoetermeer woont krijg je ook een fiets van de zaak.

Interesse?
Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij graag bij ons komt werken. Stuur je motivatiebrief met CV naar marjolein@cycleshare.nl

We kijken uit naar je reactie!

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.