Groot assortiment mobiliteit
Gemakkelijk te reserveren
Zorgeloos fietsen verhuren

Introductie

Welkom bij CycleShare


Bij CycleShare zetten we ons in om elk fietsavontuur uitzonderlijk te maken. Gestart in 2014, hebben we ons ontwikkeld tot de toonaangevende leverancier van fietsverhuur oplossingen voor vakantieparken, hotels en evenementen. Met een uitgebreid assortiment zorgen wij dat gasten moeiteloos kunnen genieten van hun tijd buitenshuis. 

Het moederbedrijf

Onderdeel van CycloVriend


CycloVriend is een trots en ambitieus familiebedrijf met 100% focus op fietsen. Het begon in 1972 met een fietsenwinkel in Opmeer. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een diverse groep aan bedrijven met elk een eigen specialisme. Niels, Jack en Mark Vriend, de kleinzonen van de oprichter, werken alledrie bij CycloVriend. De typerende warme cultuur die past bij familiebedrijven blijft als vanzelf intact. En het werkt aanstekelijk. Zo draagt iedereen eraan bij.

Wat kun je verwachten?

Waarom kies je voor CycleShare?


Werken bij CycleShare betekent deel uitmaken van een energiek en vooruitstrevend team. Hier ben je niet alleen een werknemer, maar ook een belangrijk lid van een familie die streeft naar continue verbetering en innovatie. Wij bieden een werkplek waar initiatief wordt gewaardeerd, creativiteit wordt gestimuleerd, en waar je echt een verschil kunt maken. Bij ons werk je in een ondersteunende omgeving die professionele groei bevordert en waar elk succes samen wordt gevierd.

Ontdek jouw kansen

Sluit je aan bij ons team


Ben je klaar om je carrière een impuls te geven bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Bezoek onze vacaturepagina op de website van Fietsvoordeelshop.nl om de huidige vacatures te bekijken. Sluit je aan bij ons en help mee om de fietservaring van onze klanten onvergetelijk te maken.