CycleShare breidt uit en zoekt een enthousiaste collega!

Publicatie datum

09-10-2018
Door de groei die CycleShare doormaakt, is de organisatie op zoek naar een enthousiaste monteur.

Kom jij bij ons werken in Zoetermeer?

Wat doen we bij CycleShare…

Wij delen fietsen! Dat doen we met bedrijven, overheden en heel veel leisure locaties. Wij kopen de fietsen en plaatsen die op een vaste locatie. Vanuit daar worden ze gedeeld met collega’s of gehuurd door gasten. Mochten ze kapot gaan dan zorgen wij ervoor dat we ze ter plekke weer repareren. Je kan onze fietsen onder andere vinden bij Landal Greenparks, Van der Valk hotels, Molecaten Parken en nog veel meer locaties.

Wij, Rob-Marjolein-Marcel-Fred-Robin-Patrick-Rosa, doen alles als team waarin niemand meer of minder is dan de ander. Iedereen heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden maar we helpen elkaar altijd als dat nodig is. Ook als het daardoor iets later wordt dat we naar huis gaan.


Wij zoeken…

Het liefst een volleerd en ervaren fietsenmaker die het leuk vindt om zelfstandig te werken in onze hoofdvestiging te Zoetermeer. Je repareert de complexere problemen aan onze fietsen. Daarnaast maak je nieuwe fietsen rijklaar voor nieuwe klanten en weet je van een gebruikte huurfiets weer een glimmend pareltje te maken voor hergebruik. De werkplaats, opslagruimte en het onderdelen magazijn zijn jouw domein! Jij zorgt ervoor dat het altijd netjes en overzichtelijk is. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze servicepartners op tijd hun benodigde onderdelen ontvangen. En als we het echt heel druk hebben spring je in de bus om bij een klant langs te gaan voor service of om fietsen te bezorgen.

Ben jij nog niet die volleerde ervaren fietsenmaker, maar wil je dat wel heel graag worden!? Ook dan horen we graag van je. Het belangrijkste is dat je handig bent, het leuk vindt om zelfstandig te sleutelen en open staat om nieuwe dingen te leren.


Wat geven wij daarvoor terug…

Natuurlijk worden wij de leukste collega’s waar je ooit mee hebt samengewerkt!!! Daarnaast betalen we een salaris waar jij gelukkig van wordt, krijg je veel vrijheid met de daarbij behorende (eigen) verantwoordelijkheid. We geven meer dan voldoende vakantiedagen zodat je uit kan rusten van het harde werken. En als je op fietsafstand van Zoetermeer woont, krijg je ook een fiets van de zaak.

Interesse…

Laat ons dan zo snel mogelijk weten waarom jij graag bij ons komt werken. Dat kan via mail, telefoon, facebook, Instagram, LinkedIn, postduiven.. echt op alle mogelijke manieren mag je het ons laten weten.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.