About us

About us
Home / Over ons

Cycleshare

Wij zijn Team CycleShare. Ons kantoor, de werkplaats, stalling en magazijn zijn gevestigd in Zoetermeer. Vanuit hier beantwoorden we alle vragen en sturen we zo snel mogelijk de benodigde onderdelen naar je toe. Samen met onze servicepartners, verspreid door Nederland, kunnen we alle locaties snel en van de beste service voorzien.
Dus: heb je vragen of wil je informatie? Neem gerust contact op!


CycleShare zorgt dat jouw bedrijf, hotel, vakantiepark of gemeente fietsen kan verhuren. Daarnaast bouwen wij aan ons eigen landelijke openbare deelfietsnetwerk. Wij investeren in de fietsen, zorgen voor service en onderhoud. We faciliteren alle hedendaagse online wensen via het cloud based reserveringsprogramma CycleWare, om fietsen te verhuren of te delen vanaf jouw locatie. Op verschillende plekken plaatsen wij fietsen met een sleutelloos e-lock die je opent met een pincode.

Rob

Eindbaas, monteur, chauffeur, alles doener!
Altijd in de weer om de fietsen op tijd op de juiste plek te krijgen en een blije klant achter te laten.

Vicky

Grote kans dat je haar te spreken krijgt wanneer je belt of mailt. Reparatie nodig? Fietssleutels kwijt? Altijd bereid om ieders vraag zo goed mogelijk te beantwoorden.

Robin

Jouw steun en toeverlaat als het gaat over het reilen en zeilen van de fietsverhuur! Zij probeert jouw telefoontje of e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Ook voor technische vragen aan de fietsen kan je bij haar terecht!

Patrick

Altijd onderweg om samen met jou het fietsverhuur op te zetten. Daarnaast denkt hij graag een stapje verder om de fietsverhuur te promoten op jouw locatie en in de omgeving, door middel van verschillende marketingtools.

Stefan

Is het liefst onderweg om mogelijkheden tot fietsverhuur persoonlijk met jou te bespreken en altijd op zoek naar manieren om de bestaande fietsverhuur te optimaliseren.

Fred

Zorgt ervoor dat de fietsen in kwaliteit blijven of nog beter worden! Het op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen hoort daar natuurlijk ook bij.

Robin

Het stel handige handjes! Lost bij voorkeur problemen op voor ze ontstaan.

Grote kans dat je hem tegen komt bij jouw op locatie, want hij rijdt hiervoor het hele land door.

Mark

De man die alle fietsen rijklaar maakt voordat ze bij ons de werkplaats verlaten. Ook zorgt hij ervoor dat onze monteurs met de juiste onderdelen op pad kunnen.

Ronald

Met name te vinden in het zuiden van het land, waar hij ervoor zorgt dat de fietsen zonder problemen het heuvelland door komen!

Stefan

Bekend gezicht? Dat kan kloppen! Naast een handige monteur is hij namelijk ook een goede acteur en te zien in onze Cycletorials.

Andre

Van alle markten thuis! Het rijklaar maken van skelter tot mountainbike. Hij kan het. Ook vaak onderweg voor reparaties op locatie.

Kevin

Zorgt ervoor dat er altijd voldoende fietsen rijklaar staan om de werkplaats te verlaten, zodat jouw locatie nooit fietsen tekort komt.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

This website uses cookies to enhance user experience and to provide us with visitor analytics.